WIHUU

nu är dom ÄNTLIGEN borta!!!!

dagen i fredags började med att jag gick upp vid nio, sen så duschade jag på direkten, sen blev det frullis, idag blev det en mcka och obo'y jag har inte drukit oboy på aslänge, mjölk är det nu för tiden som häller för mig, men jag drack iaf obóy imorse. sen så satte jag på mig mjukiskläder. sen åkte vi dit, biljettautomaten var trasig i finspång så det blev gratis att stå där. sen när jag kom dit så fick jag sätta på mig deras sjukhuskläder, det blev en sån klänning som dom mammorna på bb hade när jag praoade där, sen ett par as långa nätstrumpor, och på strumporna så blev det blåa sockerplast. haha så jäkla fult det blev ;) sen när jag kom in så fick pappa och jag sätta oss i ett väntrum, sen fick jag gå iväg och prata med en tjej, hon fårgad om dom fick spara leverfläckarna för framtida forskning eller vad det var ;) haha mycket att forska om ;). jaja sen fick jag iaf gå tillbaka till väntrummet, sen fick jag gå till ett rum igen, där fick jag en tablett som frätades upp på tungan (kan inte svälja några tabletter förutom kestin) skulle lugna mig, haha men jag sa att jag inte behövde för jag var ju inte nervös?! men dom sa att jag skulle ta den för säkerhets skull, sen fick jag bedövningsplåster på fläckarna. sen fick jag gå till väntrummet igen. sen blev det så att jag  fick gå iväg en gång till. då fick jag prata med en kille. och han frågade massa saker, jag fick sätta på mig en basker, sen var det bara att börja, dom tog två sprutor först. DAMN VAD DOM SVED! inte för att skrämma upp er, om det är någon som ska göra detta?! men ändå. fyfan, dom bara körde in dom i köttet på mig och typ roterade, AJJJJJJJJJJJ. jag låg där och svärde för mig själv. men sen äntligen  så gick smärtan över. då började dom operera bort dom, och typ efter tre minuter så frågade jag om dom hade börjat, och det hade dom för ett tag sen. så jag kände ingenting, inte ens att dom höll på där bak. haha. jag bara låg där och höll på att somna, men jag kunde inte eftersom dom skulle fråga mig om mina betyg och så hade jag en sån där'n grej som mäter blodtrycket runt armen, och den kramade åt så min arm typ blev blå, sen somnade armen och vi fick väcka den till liv ;) haha.
sen på slutet så hörde jag att det fräste as mycket där bak, då så brände dom ihop köttet och stoppade blödningen.  sen var allt klart efter att dom sytt ihop där bak. så fick jag åka hem med extra plåster om mina åker den. jag får inte duscha på någon dag nu, men jag duschade ju imorse som tur var att dom sa det. sen så får jag inte sola ryggen heller på ett par dagar. och på hela somaren så måste jag ha ett speciellt sorts plåster över stygnen så inte ärren bir stora och fula. så jag får leva med två små vita fläckar på ryggen under hela sommaren. sen åkte vi förbi jontes skola och tog upp honom och nille, damn vilket hår han har ;) haha stort, burrigt och dreadlocks. coolt. sen så åkte vi till konsum i blacka och köpte glass och massa mat, och så stannade vi till på apoteket och köpte dom speciella solplåstrena och alvedon mot smärtan.smärtan härdade så att det sved, men vad tusa, så farligt är det inte. bara jag är stilla och så..
det dåliga är att jag inte får spela fotboll förens nästa söndag. :/. så det blev ingen match för mig i fredas, utan bara kolla på mitt älskade lag, kimstad vann med 5-0 ;) haha.


puss på alla<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0